se.pnguk-2.pngde.png
Hem ETK3500 ETK5000 ETK6500 Installation Tillverkare Kontakt

Bäst i test!

Energimyndighetens test visade att ETK5000 frånluftsvärmepump var bäst i test.

ETK3500

ETK frånluftsvärmepump nu för hus med mindre yta!

Tillverkare

ETK frånluftsvärmepumpar tillverkas i Teckomatorp, Sverige. Vi har sedan 70-talet arbetat med kyl- och värmeteknik, lite förenklat kallas detta för energiteknik. Verksamheten har tidigare omfattat kylservice, värmepumpar, solenergi, legoproduktion samt försäljning av värmeväxlare. Vi erbjöd installation och service av både kyl- och frysrum, värmepumpar samt solceller.

Erfarenhet av detta har utvecklat våra ETK frånluftsvärmepumpar. Numera är verksamheten renodlad och tillverkning, vidareutveckling samt försäljning av våra ETK värmepumpar är vår huvudsakliga och enda

huvudsakliga verksamhet.

Erfarenhet av energiteknik har under åren förvärvats genom långa studier, praktiskt arbete inom installationer samt genom förtroende och samarbete med våra kunder. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av till våra kunder genom att erbjuda rätt produkter anpassad till rätt fastighet.

Kvalitetsarbete med kvalitetsprodukter har och kommer alltid vara vår ledstjärna.

Vi började utveckla våra egna frånluftsvärmepumpar 2008. ETK5000 och ETK6500 utvecklades parallellt och under 2013 påbörjades arbetet med ytterligare en variant, ETK3500 anpassad för hus med en lite mindre bo-yta. Sedan lanseringen i september 2009 har försäljningen av ETK frånluftsvärmepumpar ökat varje år.

Våra lokaler

Sedan 2004 finns vårt kontor och vår verkstad på Plåtslagaregatan 5 i Teckomatorp. Ett strategiskt utgångs-läge i västra Skåne med cirka 25 minuter till Lund, 35 minuter till Helsingborg och 40 minuter till Malmö.

js212.jpgKontor och verkstad på Plåtslagaregatan 5 i Teckomatorp.

Energiteknik-Karlsgatan-40.jpgTidigare huserade vi lokalerna på Karlsgatan 40 i Teckomatorp men allteftersom veksamheten expanderade ökade också behovet av större lokaler. Därav flytten till de nya lokalerna på Plåtslagaregatan.

                                                                         

                                                                                                           Våra gamla lokaler på Karlsgatan 40 i Teckomatorp.

Certifieringar

Vi är certifierade genom Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Det ger dig bland annat garantin att vi följer deras riktlinjer för korrekt ROT-avdrag.

SKVP-Medlem.jpgKorrekt_rotavdrag.jpg